Bottas en Massa

Bottas en Massa, zittend

Felipe Massa zit bij Williams goed in zijn vel na jaren de tweede viool te hebben gespeeld bij Ferrari. De Braziliaan viel bij het team van Sir Frank Williams met de neus in verse boter.

De FW36 bleek een snelle en goede auto te zijn. Een overwinning zat er niet in, maar verschillende experts verwachten dat Williams in de winter de FW37 nog een tikje beter zal kunnen maken dan de auto van 2014.

De Braziliaan Massa weet het al zeker: volgend jaar zal hij kunnen strijden om de titel: “Ik heb echt super veel zin in volgend jaar. De regels veranderen immers amper, dus ik denk dat we volgend jaar weinig veranderingen zullen zien in de rangorde van de teams en hoop dat wij een vervolg kunnen geven aan onze vorm uit Abu Dhabi.”, aldus Felipe in gesprek met de Braziliaanse krant Globo Esporte.

Massa en Bottas behaalden in 2014 in totaal negen podiumplekken voor Williams. Bottas pakte P4 in de eindstand met 185 punten, terwijl Massa P7 met 124 punten behaalde.

Dus moeten Massa net als Hamilton dit jaar eerst afrekenen met zijn teamgenoot die immers in dezelfde auto zit, wil de Braziliaan voor het eerst sinds 2008 serieus kans maken op de wereldtitel bij de coureurs.

Toen ging Lewis Hamilton in de laatste bocht richting de finish een glijdende Timo Glock voorbij, waarna hij genoeg punten scoorde om de titel te pakken.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s