china auto show bikini

Slaat de -sowieso- doorgeslagen feminisering nu ook toe in de wereld van de automobielen? China’s Capital Ethics Development Office, zeg maar ‘bureau van goede zeden’ tikte drie jaar geleden de organisatoren van de Beijing Motor Show al op de vingers.

Het bewind van de nieuwe president Xi Jinping lijkt preutsheid te willen promoten en daar ontkomen ook autoshows niet aan.

Hierdoor kan het zo zijn dat één van de belangrijkste autoshows van China, de Shanghai Motor Show welk rouleert met Beijing, in april van start gaat zonder beursdames op de stands van de automerken.

Men is nu bang voor ‘een negatieve sociale impact‘.

Aanleiding voor een mogelijke ban was dat men in Beijing modellen had ingehuurd, die achteraf werkzaam bleken in de adult-entertainment, porno dus. De dames in kwestie luisterden naar de namen Gan Lulu en Li Yingzhi. Let op, NSFW mocht u het e.e.a. via Google willen checken!!! Van Lulu kon ik wel een ‘net plaatje’ plaatsen.

Gan Lulu

Gan Lulu met haar ‘pluspunten’

 

Gan Lulu is ook wel bekend als de Kim Kardashian van China. Ze is beroemd, alleen weten men niet echt waarom. Hoewel, in haar geval is het bewijs heel goed te zien op de foto?

Geely, moederbedrijf van Volvo, heeft volgens Reuters namelijk al te horen gekregen dat schaars geklede dames niet gewenst zijn.

De organisatie zegt dat de beslissing over het wel of niet toelaten van fotomodellen nog ter discussie staat en er nog geen definitief besluit is genomen. Hun intentie is nog altijd gefocust op auto’s en technologie, zo luidde de repliek.

De discussie gaat er nu om of de dames nog altijd mogen poseren bij de auto’s in nette kleding of dat er een totaalverbod komt.

De Shanghai Motor Show wordt dit jaar van 22 tot 29 april gehouden.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s