RBR RB11 2015

Red Bull Racing heeft het andermaal niet getroffen met de Renault motor. Maar kopman Ricciardo bezigt meer geduld voor het team om de zaken op rails te krijgen.

Al met al zijn de huidige problemen minder groot dan tijdens de wintertest van 2014, toch zijn de mensen van Renault en Red Bull teleurgesteld over het potentieel tot nu toe.

Daniel Ricciardo kende met 143 ronden in totaal een uiterst productieve dag in de RB11. De Australiër reed met afstand de meeste kilometers op één dag tot zover deze winter in de nieuwe Red Bull, en voltooide onder andere een race-simulatie.

Ook al reed Ricciardo vandaag [vrijdag 20 feb.] de snelste tijd op het circuit van Barcelona, de tijd is niet competitief bedoeld daar de ‘Aussie’ op zachte banden reed. De Ferrari SF15T van Kimi Räikkönen was marginaal trager, maar had een hardere compound onder zijn auto staan.

Geen reden tot vreugde omdat Riccardo bovenaan stond, dus!

Sowieso is testen een beetje frustrerend, want ik wil liever racen.”, zo begint Daniel.

We zullen er klaar voor zijn in Melbourne, denk ik. De ontwikkelingen gaan de goede kant op dus dat verwacht ik wel. Pas na de eerste drie races weten we of we te ver achter de top blijken te zitten. Nu is het te vroeg voor pessimisme.”, aldus de immer lachende Australiër die Vettel in seizoen 2014 de baas was.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s