niki lauda

Niki Lauda zegt het altijd waar het op staat, dus toen het journaille langs kwam voor een quote stond de oud-coureur klaar met zijn repliek.

Hoewel het in het openingsweekend voor de F1 in Melbourne alleen over racen moet gaan, zijn het de zaken naast de racebaan die de boventoon voeren.

Aan de ene kant de vaagheid rond Alonso en McLaren dat iedereen nog steeds verzekert dat er echt niets aan de hand is met Alonso, ondanks dat de Spanjaard thuis zit voor de buis.

Indringender is de Sauber-soap met landgenoot Giedo van der Garde in de hoofdrol. Niki Lauda vindt dat excuses van Sauber op zijn plek zijn en dat ze Giedo gewoon moeten laten racen.

Inmiddels is Van der Garde tot 3 maal toe in zijn recht gesteld door de rechtbank, maar nog steeds heeft hij niet gereden voor Sauber. Een kwalijke zaak.”, aldus de Oostenrijker die zelf wereldkampioen werd in 1975, 77 en 1984.

Het laatste nieuws is dat schoonvader Marcel Boekhoorn 8 miljoen had betaald voor 2015. Kaltenborn had dat geld aangenomen om het team te laten overleven in de winter, maar ging de fout in door GvdG dood te zwijgen.

Slecht geregeld door [Peter] Sauber, dat voorheen altijd een zeer gerespecteerd team was als het op ethiek aankwam…

 

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s