topgear

The Telegraph dinsdagavond meldde dinsdagavond via haar krant en e-zine dat Jeremy Clarkson zal worden ontslagen door de BBC.

Onderzoek naar het jongste incident bij de opnames van Clarksons populaire tv-show Top Gear zou hebben openbaart dat de presentator inderdaad een producent van het programma heeft aangevallen.

In het rapport is opgetekend dat Jeremy de producent minutenlang zou hebben uitgescholden, voordat hij hem fysiek aanviel. BBC-directeur Lord Hall zal daarom hoogstwaarschijnlijk woensdag het ontslag van Clarkson bekendmaken, zo voorspelt The Telegraph.

Jeremy zal bedankt worden voor zijn bijdrage aan het immens populaire Top Gear, maar hij zal ook te horen krijgen dat zijn gedrag meer niet getolereerd kan worden bij de omroep. Clarkson werd twee weken geleden geschorst, nadat was geklaagd dat hij producent Oisin Tymon [36] had uitgescholden en geslagen in een hotel bij Newcastle omdat zijn gewenste maaltijd niet klaarstond.

Clarkson had al een laatste waarschuwing gekregen naar aanleiding van de vele incidenten rond zijn programma.

Zo zou hij volgens de BBC zich racistisch hebben geuit. Een detail in dat verhaal was dat Clarkson het bewuste deel naderhand eruit knipte, juist om een dergelijk commotie te voorkomen.

Met het ontslag van Clarkson zal Top Gear in de huidige versie ophouden te bestaan. De andere presentatoren James May en Richard Hammond zouden zich loyaal tonen naar Clarkson en willen de programma niet zonder ‘de lange’ voortzetten.

Maar de BBC zou in Radio 2 Breakfast Show-presentator Chris Evans die ideale opvolger zien van Clarkson. De huidige versie van Top Gear gaat haar dertiende seizoen in en is waarschijnlijk het best bekeken tv-programma ter wereld.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s