Susie-Wolff

Het was vast een hele teleurstelling voor de dame die graag zich wil bewijzen als coureur in de Formule 1. De rugblessure van Valtteri Bottas leek een haar een waterkansje te bieden, maar toen werd de ervaren Adrian Sutil door het team van Sir Frank Williams aangekondigd als reserve-coureur.

Susie Wollf hoopte promotie te maken van testcoureur naar reserve-coureur, nadat ze eerder als ontwikkelingscoureur aan Williams was verbonden.

Tijdens het openingsweekend in Melbourne moest Bottas na de kwalificatie afhaken. Het was toen al te laat om een reserve in te zetten, maar Williams trok wel alvast de conclusie dat Wolff geen goede vervanger voor de Fin zou zijn.

De 32-jarige Wolff heeft immers slechts twee vrijdagtrainingen en drie testdagen achter haar naam staan. Sutil is daarentegen zeer ervaren: hij heeft 128 Grands Prix gereden en daarin 124 punten gescoord.

Voor Wolff betekent de komst van Sutil hoe dan ook dat ze niet op een racedeelname hoeft te hopen als de vaste rijders Bottas of Massa [weer] iets overkomt.

Eens te meer bevestiging dat Williams mevrouw Wolff vooral ziet als een goede testcoureur, maar haar te licht vind voor deelname aan races?

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s