max Verstappen

Tot op heden heeft de tiener Max Verstappen prima gepresteerd, waarna de kritiek welk zich vooral toespitste op zijn leeftijd is verstomd. Dat is vooral teambaas Tost opgevallen.

Ik zei dit al in oktober en november tegen de mensen die hem te jong vonden. Hij antwoordt wel op het circuit. Een antwoord op het circuit is het enige dat domme mensen begrijpen.”, aldus Tost tegenover Autosport.

Verstappen eindigde in de race van afgelopen zondag op een mooie P7 en werd daarmee de jongste coureur ooit die punten pakten in een Formule 1 Grand Prix. En plots zijn de critici nergens meer te bekennen.

Onder andere Jacques Villeneuve, Felipe Massa en FIA-president Jean Todt vonden Max Verstappen te jong om nu al zijn debuut te maken.

Gek genoeg doet vooral Felipe Massa er het zwijgen toe, terwijl Todt zich nog steeds verstopt achter de Strategy Group. En Jacques Villeneuve ging van onderwerp veranderen. “Dom lullen kan iedereen“, is dus het moraal van ‘hun verhaal’…

Bij Toro Rosso is men blij verrast met de jonge Verstappen: “Hij is erg nieuwsgierig en stelt veel vragen. Max wil weten wat er gebeurt binnen het team, wat er verandert aan de auto. Hij is een fantastisch coureur.”

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s