Russell Westbrook gave the car he got for winning All-Star MVP to a single mom in need

Russell Westbrook en Kerstin Gonzalez plus de auto.

Uw scribent is totaal onbekend met het huidige Amerikaanse basketbal. Derhalve kom ik niet verder dan Larry Bird, Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson, ‘Shaq’ en natuurlijk Michael Jordan. Daar kan Russell Westbrook bij worden gevoegd.

In februari werd deze Westbrook gekroond tot de MVP [Most Valuable Player of the 2015 NBA All-Star Game] en won hij daarbij een Kia SUV.

Een klein dingetje voor een veelverdiener als Westbrook, die bijna 16 miljoen dollar per jaar verdient in dienst van de Oklahoma City Thunders. De man gaf het voertuig gelukkig niet weg aan een broertje of nichtje, maar wilde het leven van een ander daadwerkelijk verlichten met een gift.

En zo kwam de basketballer via de Sunbeam Family Services, een organisatie die zich ontfermt over de inwoners van Oklahoma in [financiele] nood, in contact met de 19-jarige alleenstaande moeder Kerstin Gonzalez.

Deze dame heeft het als moeder van twee kinderen zwaar. Helemaal omdat ze als 14-jarige zwanger werd en meteen ‘kind-af’ was. De dame blijft echter doorvechten om haar school af te maken en door te leren, zodat ze zichzelf en haar zoontjes van 4 en 2 jaar oud.

En het blijft niet daarbij. Westbrook betaalt in het eerste jaar ook de verzekeringen en belastingen voor Gonzalez. Russell Westbrook, een grote man met een klein hartje op de juiste plaats…

Bron: Yahoo.cars.com

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s