mika hakkinen

Niet lang nadat Fernando Alonso in dienst [her]trad bij McLaren, gaf de Spanjaard al te kennen dat het Britse team zijn laatste werkgever in de Formule 1 zal zijn.

Een uitspraak dat vooral de [andere] tweevoudig wereldkampioen Miki Hakkinen verontruste.

De Fin, die in 1998 en 1999 ongenaakbaar was, vreest dat Alonso spoedig met motivatieproblemen zal kampen. Zeker nu de Honda een enorme sof is gebleken, al gaat dat muizenstapje voor muizenstapje beter.

Hakkinen meent dat zodra een coureur andere dingen belangrijker vindt dan winnen of de snelste zijn in de sport, ‘het einde‘ eraan zit te komen.

Ik heb niet persoonlijk met Alonso gesproken, maar zoals hij overkomt in de media is het net alsof hij zijn afscheid al aan het organiseren is.”, zo begon Mika.

Fernando heeft nu de gigantische taak om McLaren-Honda te ontwikkelen tot een winnaar op zich genomen. Als hij zich op een gegeven moment niet meer voor 100 procent kan inzetten, dan heeft iedereen [binnen McLaren, FR] er nadeel van.”

Als je niet een een winnende auto zit, laat staan een die tot nu toe geen punten kan pakken…dan kan het een lang jaar worden. Zeker als je jezelf niet meer kunt motiveren.”, aldus Mika Hakkinen.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s