Roberto Merhi

Roberto Merhi

Roberto Merhi mag een thuisrace rijden, want de Spaanse debutant is door Manor-teambaas John Booth in gesprek met F1i.com bevestigd voor de Spaanse Grand Prix. Daarna zal de Britse renstal zijn prestaties evalueren en een beslissing nemen over zijn toekomst.

Momenteel combineert Merhi de Formule 1 met de WSR 3.5, die dit weekend van start gaan in Aragon. De Spanjaard verkondigde aan de media dat hij daar misschien meer plezier uit kan halen.

In de Formule 1 ben ik alleen maar op blauwe vlaggen aan het letten. In de Formule Renault 3.5 kan ik echt voor een resultaat gaan.”

Manor Marussia F1, zoals het team officieel heet, is nog altijd op zoek naar een coureur met voldoende sponsorgeld voor de rest van het seizoen. Tot dus ver mocht Merhi opdraven, maar is het nog altijd onbekend wat het de 24-jarige gekost heeft om de afgelopen races te rijden.

Als Merhi daadwerkelijk gratis heeft gereden voor Manor, dan is het een fikse aderlating geweest voor het team dat noodgedwongen het debuut van de MR05 moet uitstellen tot na de zomerstop.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s