Giedo van der Garde

Giedo van der Garde had eerder al aangegeven niets te zien in een dienstverband bij het kleine Manor. Desondanks speculeren de Spaanse en Italiaanse media de Nederlander Roberto Merhi na de Spaanse Grand Prix zal opvolgen.

Manor zou zelfs bereid zijn om de livery van de wagens aan te passen aan de wensen van de sponsors van Giedo van der Garde. De coureur, die vandaag zijn dertigste verjaardag viert, wordt al zijn hele carrière ondersteund door luxe kledingmerk McGregor.

Roberto Merhi heeft namelijk geen cent te makken, en is er tot nu toe niet in geslaagd om een budget te vinden om zijn F1-loopbaan bij Manor voort te zeten.

Van der Garde en aanhang daartegen beschikken [weer] over genoeg geld om de Manor-bolide vol te plakken met McGregor-stickers.

Met een beetje wijsheid en iets meer geluk zien we Van der Garde dus in Monaco weer achter het stuur van een F1-auto en kan de jongeman zijn droom nog even voortzetten.

Het management van Van der Garde ontkent ondertussen dat er een samenwerking met Manor op handen is, al liet manager Jan Paul ten Hoopen wel doorschemeren dat er contact is geweest met het team.

We focussen ons helemaal op 2016 en hebben binnenkort afgesproken om eens bij de DTM te gaan kijken.”, aldus Ten Hoopen tegenover GPUdate.net.

Van der Garde streed begin dit jaar nog in de rechtbank voor een stoeltje bij Sauber. De rechter stelde hem in het gelijk, maar doordat het Zwitserse renstal niet echt lekker mee wilde werken, nam hij na interventie door Bernie Ecclestone uiteindelijk genoegen met een forse afkoopsom.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s