Luca-Di-Montezemolo

Luca di Montezemolo [LdM] kletst weer eens uit zijn nek. Eiste de man eind vorige maand brutaal de credits op van het huidige succes dat Ferrari tot nu toe ten deel viel. Nu meent de ex-preses dat zijn voormalige broodheer het ‘geluk’ heeft om Mercedes te kunnen bestrijden.

LdM stelt dat Ferrari profiteert van het zwakke optreden van Red Bull en dat Williams met een achterstand aan de ontwikkelingen is begonnen.

Dom geraaskal van de man die eerder beweerde dat hij het zaadje tot het huidige succes had gepland. “De basis voor dit resultaat werd al in februari 2014 gelegd. Degenen die nu aan het roer zitten profiteren van het werk van anderen voor hen.”, zo riep LdM nog op 31 maart.

Seizoen 2014 was mijn enige echte fout als verantwoordelijke.”, zo orakelt LdM verder.

Maar de Italiaan had al meerdere fouten gemaakt, onder meer door opperbaas Marchionne tegen de haren in te strijken. Hoe arrogant LdM was, bleek toen hij ‘voorspelde‘ dat Ferrari hem binnen enkele maanden terug zou roepen. Dat zal nu zeker niet gebeuren.

Na mijn familie is er niets belangrijker dan Ferrari.”, riep LdM nog bij zijn afscheid, maar nu het bedrijf zonder hem nog succesvoller blijkt slaat Montezemolo maar aan het natrappen? “Ferrari heeft de wind mee”, zo begon Luca. “Red Bull is ingestort en Mateschitz denkt zelfs aan een verkoop van zijn renstal. McLaren is zwaar achterop geraakt door problemen met Honda en Williams heeft zich niet verbeterd.”

Daardoor heeft Ferrari in elke race een grote kans op een podium. Want zij zijn nu de enige uitdagers van Mercedes en dan nog komen ze tienden van seconden tekort op de Duitsers.”

Nog een keer klopt de man op zijn borst, want zo zou hij Ferrari met prima omzet-cijfers en zonder schulden hebben achtergelaten. Dat is allemaal geschreeuw in de woestijn, want Luca Cordero di Montezemolo heeft het niet in zijn eentje gedaan.

De kans is zelfs levensgroot aanwezig, dat juist Luca di Montezemolo de mazzel van een goed team om hem heen. Maar daarvoor is deze man te narcistisch en/of te verwaand, om het hem duidelijk te maken…

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

»

  1. Knelisgeeftgas schreef:

    Ik denk niet dat het succes van…….(vul een willekeurig F1 team in) afhankelijk is van 1 man aan de top.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s