Gene Haas

De Amerikaan Gene Haas bouwt gestaag aan zijn Formule 1-project. En de man neemt de tijd voor tal van zaken. Zo ook het aanstellen van coureurs voor 2016.

Gene Haas kan alleen maar glimlachen om alle speculatie, opgeworpen door de media. Tegenover Motorsport.com legde Haas uit dat er niet voor het einde van het seizoen [2015, FR] naar het vastleggen van de coureurs kan worden gekeken.

We weten simpelweg nog niet wie er beschikbaar is om voor ons te rijden. Een ding is wel zeker, en dat is dat we niet met een debutant zullen rijden.”, aldus de Amerikaan. Dat laatst kan een streep door de rekening betekenen voor landgenoot Alexander Rossi, die terugkeerde naar de GP2 juist om een kans te maken bij Haas F1.

Timing is cruciaal. Ik weet dat er een hoop mensen nog steeds sceptisch zijn over Haas F1. Laat ze maar sceptisch zijn, des te rustiger kunnen wij aan ons debuut in 2016 werken.”

Haas was ook zeer verheugd met de sprong die Ferrari heeft gemaakt qua motorontwikkeling.

Ik zit lang genoeg in de racerij om te weten dat Ferrari altijd wel terugkomt van tegenslag! We zijn zeer blij met de steun van Ferrari, ofschoon wij geen B-team zullen zijn of worden van de Italianen.”

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s