Bernard Charles Ecclestone

Bernard Charles Ecclestone

De organisatie achter de straatrace in New Jersey gat het weer proberen om een Grand Prix te houden. Dat meldt Motorsport.com in en gesprek met Leo Hindery Jr., de man die de zware taak op zich wil nemen.

Hindery liet er geen gras over groeien en was tijdens het afgelopen raceweekend in Canada aanwezig om te praten met FOM-baas Bernie Ecclestone om te kijken of de race alsnog op de kalender te plaatsen is.

De race door het havengebied Port Imperial had eigenlijk al in 2013 voor het eerst gehouden moeten worden en stond ook voor 2014 weer op de kalender, maar nadat ook dat niet haalbaar bleek, is er weinig meer van gehoord.

Ecclestone vertelt nu echter aan Motorsport.com dat Hindery Jr. ‘erg zijn best doet‘ om de race nieuw leven in te blazen.

Dat de Grand Prix eerder niet van de grond kwam, was volgens Ecclestone vooral toe te schrijven aan financiële problemen. Wel zijn er al enkele faciliteiten voor toeschouwers aangelegd, net als een pitgebouw met paddock, dat een andere bestemming krijgt mocht alles helemaal niet doorgaan.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s