Lewis+Hamilton_Nico+Rosberg2014

Toto Wolff van Mercedes heeft eerder doen voorkomen dat Lewis Hamilton en Nico Rosberg mochten strijden om de winst, maar nu blijkt dat er documenten zijn ondertekend waarin gedetailleerd staat hoe beide coureurs zich moeten gedragen.

Dan kan er van een echt gevecht nooit sprake zijn natuurlijk. Natuurlijk net zo min als met teamorders die open en bloot gegeven werden, maar was dan wel eerlijker naar het publiek toe.

Rosberg gaf het toe aan Blick: “Er is een document dat we allebei hebben moeten tekenen. De inhoud bestaat uit hoe we ons dienen te gedragen op de baan. Wat we doen bij de start, hoe we omgaan met inhaalacties, dat soort dingen.”

En aangezien Nico weer in conclaaf gaat met Lewis om het WK, kunnen we er [bijna] zeker van zijn dat het saaier wordt dan vorig jaar. Toen liep de temperatuur behoorlijk op met issues in Bahrein, Spanje, Monaco en Spa Francorchamps.

Accoord, zo doods als de ‘teamstrijd’ tussen Webber en Vettel, laat staan Schumacher vs Barrichello, zal het niet worden, maar het is best een vorm van bedrog naar de fans toe.

Wat u?

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s