raikkonen Vettel 2015

Aldus technisch directeur James Allison. De Brit stelt dat de Fin achter staat in punten omdat hij meer fouten en foutjes heeft gemaakt, dan dat hij langzamer zou zijn dan zijn Duitse teamgenoot.

Intussen schrijven de Italiaanse kranten onder andere Autosprint, La Repubblica, en Sport Mediaset dat Kimi Räikkönen bezig is aan zijn laatste jaar voor de Scuderia. De Fin zou niet voldoende inbreng hebben en te zwak zijn tegenover Vettel die 59 WK-punten méér bij elkaar heeft gereden.

Soms maak je een foutje in het weekeind, dat meteen je zondag verpest. Kimi weet dat“, zo legt Allison uit. “Het probleem is dat Vettel dit jaar nauwelijks fouten heeft gemaakt. Alleen in Bahrein ging het fout voor Sebastian, maar dat is louter menselijk.”

Kimi heeft het vooral lastig tijdens de kwalificatie, maar hij werkt er keihard aan om zich op dat gebied te verbeteren“, zo besloot de technisch directeur die zelf ook onder vuur ligt.

Valtteri Bottas wordt genoemd als nieuwe teamgenoot van Vettel in 2016. In ieder geval wachten de Italianen nog met bevestigen van de rijders voor volgend jaar.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s