F1

Waar Nico Hülkenberg al is bevestigd bij Force India, is het afwachten wat er met Serigo Perez gebeurd. “Silly Season” komt wat dat betreft nu echt op gang?

Zo zou Pastor Maldonado zijn uitgekotst bij Lotus. Dat schrijft Byron Young van de Daily Mirror op Twitter.

De Britse renstal heeft het helemaal gehad met de klappers die de Venezolaan maakt. Spa-Francorchamps was ‘the limit‘, waar Pastor zeer onnodig zijn auto kapot reed op een kerbstone.

De E23 Hybrid kreeg daarbij een klap van 17G te verwerken. De koppeling in de auto ging stuk en dat zorgde voor minder vermogen. Maldonado kwam daarmee voor de zevende keer dit seizoen niet aan de finish in elf gereden races.

De 35 miljoen pond die hij aan schadevergoeding…sponsorgeld inbrengt, verdampt zo in een razende tempo. Daarnaast ‘dreigt‘ er de aanstaande overname door Renault, waardoor met Total toch al geen ruimte is voor eveneens Venezolaanse sponsor PDVSA.

Maldonado kan met zijn oliemiljoenen mogelijk terecht bij Force India. Sergio Perez zou dan verhuizen naar Lotus/Renault. Het team dat haar fabriek in Enstone heeft, zou de Mexicaan, die wel zijn materiaal heel kan houden en ook een grote zak met sponsorgeld met zich meetorst, wel zien zitten.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s