manor abu dhabi 2015

Het is frustrerend. Je doet wat je werkgever van je vraagt, maar een passende beloning lijkt er niet in te zitten? Pascal Wehrlein zal mogelijk nog een extra jaar in de DTM moeten acteren.

Mercedes zou Manor naar verluidt 4 miljoen euro moeten betalen om Wehrlein aan een stoeltje te helpen, maar dat bedrag lijkt volgens Mercedes-teambaas Toto Wolff inmiddels “bij lange na niet genoeg“.

Wehrlein is tevens niet de enige geïnteresseerde in een F1-zitje bij Manor, dat als enige nog niet haar coureurs voor 2015 heeft bevestigd.

Zo heeft Will Stevens het volste vertrouwen in een tweede seizoen bij Manor en ook GP2-coureur Rio Haryanto aast op een racezitje bij het team. De Indonesiër wordt daarbij gesteund door de Indonesische overheid, die naar verluidt 15 miljoen euro zou willen betalen om Haryanto aan een F1-zitje te helpen.

Een bedrag dat Wolff zorgen baart: “De bedragen die in de media worden genoemd om een stoeltje te kopen maken de Formule 1 kapot“, aldus de Oostenrijker.

Maar kan Manor daar echt iets aan doen?

De sport is in korte tijd enorm veel duurder geworden, dus de teams pakken alle mogelijkheden aan om een fatsoenlijk budget bijeen te schrapen.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s