TVR_proto_2017

Het blijft een mooi merk, dat door een verwend Russisch jongetje onnodig om zeep werd geholpen. Nu lijkt het merk terug te zijn, want deze bovenstaand tekening is naar al haar bestaande klanten gestuurd.

In 2012 werd de fabriek van TVR gesloten. Begin juni 2015 liet zakenman Les Edgar aan de wereld weten dat hij het Britse merk TVR nieuw leven wilde inblazen. Er kwamen zelfs de nodige hoopgevende geruchten naar buiten over een Cosworth V8 en een door Gordon Murray getekende koets.

Onlangs kregen TVR-bezitters en andere potentiële klanten een tekening met begeleidende tekst in hun mail. Een zogeheten teaser waarbij de lijnvoering van TVR’s jongste creatie werd getoond. Zo wil men klanten alvast enthousiast maken.

Volgens Edgar wordt de auto sneller dan een Sagaris, maar dat lijkt ons niet echt een vereiste. We zouden al blij zijn met een concreet aanbod, die geheel in de brute geest van auto’s als de Griffith, Tuscan en Chimaera wordt gebouwd.

Wanneer we het eindresultaat te zien krijgen? Begin volgend jaar waarschijnlijk, maar het blijft een concept dat nog moet worden uitgewerkt.

Eerder schreef ik immers dat men per 2015 een TVR op de markt wilde brengen, maar nu moet men nog een jaartje wachten? We zullen het zien…

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s