GRID-Autosport5

Sommige autosportliefhebbers zouden graag in de schoenen van de teambazen willen staan. Helaas zijn er niet zoveel goede autosportmanagerspellen, als dat er racegames zijn.

Met uitzondering van Motorsport Manager van Christian West, welk werd ontwikkeld voor de smartphone / tablet. De game geniet grote populariteit, en ook ik speel in de stille uren even voor teambaas van mijn eigen raceteam.

Helaas bevat het spel geen echte namen uit de Formule 1, noch dat er mogelijkheden zijn om dat te doen. Maar dat is sowieso ondoenlijk vanwege de vele teams in de game en het plezier is er niet minder om.

In het spel begint men in de lagere raceklassen en kan er door te investeren in de fabrieken, ingenieurs en zelfs een talentpool, de top worden bereikt. Sluit sponsorcontracten af, slaag voor de opdrachten die meer geld kunnen opleveren en met het geld kan men de auto sneller en betrouwbaarder maken.

Gamegigant Sega heeft de taak op zich genomen om Motorsport Manager naar de pc te brengen, hopende dat het daar net zo populair wordt. Motorsport Manager is na de zomer beschikbaar voor PC, Mac en Linux.

Youtuber Aarava maakte de volgende video over Motorsport Manager.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s