danielricciardo2015

Daniel Ricciardo is niet alleen de man die Vettel versloeg, maar staat ook bekend als de lachebekje van de paddock. Alleen…vandaag dus even niet!

In Spanje ging het al mis doordat de strategie niet goed was doordacht en in Monaco ging het team zeer opzichtig in de fout. Terwijl men -volgend Ricciardo- de Australier binnenriep bleken de banden niet klaar te staan.

Gevolg?

Lewis Hamilton kon onbedreigd de leiding overnemen en deze vast houden. Om alles nog erger te maken, deden de ultrasofts onder de Mercedes het beter dan de softs die Ricciardo meekreeg.

Een ongelukkige Daniel Ricciardo zei dan ook na de race in Monaco dat hij voor de tweede keer op rij “genaaid” werd door zijn team. en dat is straffe taal van ‘lachebekje‘. “Om eerlijk te zijn wil ik zelfs geen commentaar geven op de race.”, zei Ricciardo tegen Martin Brundle op het podium in Monaco.

Maar Brundle bleef doorvragen en toen uitte Ricciardo dan toch zijn frustratie; “Voor het tweede weekeinde op rij word ik genaaid. Ze riepen mij de pit in, maar dan moeten ze toch klaar staan met de juiste banden! Dit doet pijn!“, aldus de man die voor het eerst van pole mocht vertrekken.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s