vettel_bahrain

Naar aanleiding van het incident met Nico Rosberg in Engeland, de Duitser vroeg en kreeg instructies over zijn defecte versnellingsbak, zijn de regels rondom de radiorestricties nog verder verscherpt.

Voortaan moet welk bericht dan ook dat informatie bevat over een probleem met de auto, direct gevolgd worden door de onomkeerbare opdracht om naar de pits te rijden om het probleem op te lossen dan wel om de auto aan de kant te zetten.

Dat daar kritiek op zou komen was te verwachten. Wij zijn dan ook niet verbaast dat Vettel flink van zich liet horen. De coureur in dienst van Ferrari meent dat de Formule 1 sowieso nodeloos complex is geworden.

Het is niet de schuld van de coureurs dat de auto’s zo gecompliceerd zijn. Je hebt een handleiding voor een stuurwiel vol knoppen nodig

Als je iets wil veranderen, doe dan de auto’s. Dat lijkt mij geen probleem: terug naar de een V12, handgeschakelde versnellingsbak en twee knoppen. Verder geen elektronica waar we ons druk over moeten maken

Alle radioproblemen die we gehad hebben, zijn belachelijk. Wat een bullshit wordt er tegenwoordig gebezigd.”, aldus Vettel.

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s