vettel_bahrain

Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen en Max Verstappen kwamen met elkaar in aanraking in La Source, en Vettel meent dat Verstappen de schuldige is van het incident.

Vettel baalde na de race tegenover de media van het incident in de eerste bocht. “Ik had een halve lengte voorsprong, dus ik bepaal de lijn voor de bocht,” zo verklaarde de Duitser tegenover F1 Fanatic.

Kimi zat in mijn dode hoek en ik kon hem niet echt zien. Max daartegen zorgde ervoor dat Kimi niet naar binnen kon en daardoor raakten Kimi en ik raakten elkaar.”

De viervoudig kampioen denkt dat de Nederlander hier zijn les uit moet leren, maar had ook meer ruimte kunnen laten. “Achteraf gezien had ik misschien iets meer ruimte kunnen laten. Dan was ik er mee weggekomen, maar Kimi was dan waarschijnlijk toch met Max in de clinch geraakt. Vandaag hebben we gezien dat de lijn die Max nam niet werkt.”

Vettel praat naar onze mening zijn eigen fout goed. In de herhaling is zeer goed te zien, dan de Duitser veel te vroeg instuurt. Sowieso had hij zijn teamgenoot geraakt, ook als Max Verstappen niet aan de binnenkant zat.

Bekijkt u de herhaling en u zult zien dat de coureur van Ferrari  ‘een beetje‘ de waarheid staat te verdraaien…

 

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s