candylabtoys

Van tijd tot tijd zijn er items te koop waarbij men graag teruggrijpt naar het verleden. Na auto’s, motorfietsen en radio’s is het nu de beurt aan speelgoed.

En wel speelgoed-autootjes.

De initiatiefnemers zouden “het glamoureuze Amerikaans modernistische gevoel uit de jaren zestig” willen terugbrengen in modern houten speelgoed. Bovendien vinden ze kinderen tegenwoordig ‘verdrinken’ in nietszeggend speelgoed dat kapot gaat en uit elkaar valt in plastic stukjes.

Daarom hebben ze met deze auto’s geprobeerd om duurzame en simpele speelobjecten te maken. Het betreft trouwens een Kickstarter-project.

Maar zegt u het zelf even: zou u uw kroost met deze prachtige spullen laten spelen? Ons lijken het eerder verzamelobjecten voor (volwassen) mannen die het kind in zichzelf nog willen vasthouden. Hoewel de auto’s redelijk stevig in elkaar lijken te zitten, ze zijn immers van hout…

De Candylab-auto’s zijn te koop via de website Candylabtoys.com en kosten tussen de 24,99 dollar (zo’n 22 euro) en 41,99 dollar (ongeveer 37 euro) per stuk.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s