Ondanks dat de Japanse fabrikant voor de derde jaar op rij een faalmotor heeft geproduceerd, wil men met McLaren verder.

Voormalig McLaren-coureur David Coulthard kwam snel tot de kern: De aanhoudende problemen zullen zeker een schadelijk effect hebben op de teamgeest bij McLaren.

Het moet ook uitermate frustrerend zijn voor de mensen die aan het chassis van de McLaren werken, en dan hebben we het nog niet gehad over Fernando Alonso.

Alles wijst volgens Coulthard op een communicatieprobleem tussen Honda en McLaren. “Eén slecht jaar kan. Dat kan de beste overkomen, wat we ook zagen tussen Renault en Red Bull. Maar wat er nu gebeurt bij McLaren en Honda is onacceptabel“, zo begint DC.

In deze sport is er al zo weinig ruimte voor excuses. Daarvoor gaat er ook teveel geld in om, dus het is ongelooflijk dat Honda al drie jaar sukkelt met de krachtbron.

Bij McLaren is men het geloof kwijt. Teambaas Eric Boullier twijfelt openlijk of een McLaren de race zal kunnen uitrijden in Melbourne over enkele dagen.

Honda pareert alle kritiek door te verklaren met 100 procent toewijding aan hun F1-motoren te werken en dat de overeenkomst met McLaren dus ook overeind zal blijven.

Maar ondertussen blijft McLaren lonken naar de veel betere Mercedes-krachtbron.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s