Sommigen creëren een ziekelijk genoegen om een (andere) groep mensen iets te misgunnen?

De waakhond Autoriteit Consument en Markt (ACM) meldt in het Algemeen Dagblad dat het KPN en Vodafone/Ziggo na de fusie van de laatste strenger gaat controleren. Johan Keetelaar vindt het unfair dat Vodafone/Ziggo momenteel gratis Formule 1 aanbied voor haar klanten en wil daar graag tegen optreden, zo zegt hij in een interview.

Naast de ‘gratis Formule 1‘ promoten de aanbieders met buitenlands voetbal en andere aantrekkelijke lokkertjes. “De vraag is of T-Mobile en Tele2 daar tegen op kunnen en niet weggedrukt worden”, zegt Keetelaar. “Als Ziggo klanten gratis Max Verstappen en Formule 1 biedt, wil ik daar misschien wel tegen optreden. Ik vind dat dat geen taboe mag zijn.”, is zijn mening.

Hij kan echter zelf geen vuist maken. Op dit moment houdt de Europese Commissie toezicht op de telecommarkt. De vraag is of zij het eens zijn met de directeur.

Ik vind dat deze Ketelaar even ‘exposure‘ voor zichzelf wilt maken. Meneer wou zich ook eventjes belangrijk voelen of zo.

En hoezo ‘gratis F1‘? Ik meen dat men nog altijd betalend lid moet worden van Ziggo voordat er kan worden genoten van de verrichtingen van Max Verstappen.

Bron: F1Maximaal

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s