Max Verstappen hoopt dat de achterstand van Red Bull op Mercedes en Ferrari met stapjes wordt verkleind. Meer zit er niet in het vat, volgens Nederlands meest succesvolle Formule 1-coureur.

Donderdag reed Verstappen voor het eerst met een zogeheten T-Wing op zijn RB13 rond. Een van de vele upgrades om Ferrari en Mercedes bij te kunnen houden.

Vorig jaar ging het mis in zowel de kwalificatie als de race, na de ‘rollercoaster‘ in Barcelona. Niet dat Max er teveel bij stilstaat, maar ook Verstappen deelt de zorgen rond de nieuwe gele kerbstones. “Laat ik daar maar van wegblijven. Je kan zo je ophanging kapot rijden, maar ook het hek in gelanceerd worden. Geloof me, daar wil je niet in zitten. Dat heb ik dus al een paar keer uitgetest.”, aldus Verstappen met een vette knipoog.

Verstappen hoopt dit jaar wel te finishen in het prinsendom, al zou de racer liever winnen: “Ik hoop dat ik elke race win, maar dat lukt me niet zo vaak. Dus eigenlijk kan je zeggen dat bijna elke race anders verloopt dan ik zou willen…”

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s