MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 26: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks with Red Bull Racing Team Principal Christian Horner in the garage before the Australian Formula One Grand Prix at Albert Park on March 26, 2017 in Melbourne, Australia. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Max Verstappen viel vandaag in Montreal vanuit een tweede plek liggend uit. Na een fantastische start lag Verstappen op podium koers totdat in ronde veertien de Red Bull plotseling stil viel.

Verstappen liet zwaar teleurgesteld weten: “Helemaal ruk, ja echt. Opeens viel alle power weg. Ik wilde op het gas gaan en toen viel alles uit: het dashboard en ik kon ook niet communiceren, helemaal niks. Dat is enorm balen als je tweede ligt. De start was super. Ik had geen wielspin en het was volgens mij de beste start die ze ooit hebben gehad bij Red Bull. Ik heb niks gemerkt van de touche met Vettel, maar zoiets kan gebeuren. Uiteindelijk sta ik met lege handen, dus dat is enorm balen.”

Je weet dat de auto niet goed genoeg is voor plek twee, maar ik had dit vast kunnen houden, want als je ziet hoe moeilijk het is om hier in te halen dan was dat gewoon gelukt. Ik reed van Bottas weg dus dat kon je niet eens een gevecht noemen. Een podium had er hier gewoon ingezeten.”

bron: GPPits.net

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s