Sommige mensen hebben kennelijk teveel geld of kennen de waarde ervan niet? Na twee platgereden Hellcats nu een oudere Ferrari F430

Een aangeschafte Ferrari F430 Scuderia (productiejaren 2007-2010) werd binnen een uur gereduceerd tot een hoopje schroot. Ondanks dat het regende hield de bestuurder kennelijk een te hoge snelheid aan. Wat oudere Ferrari’s staan doorgaans niet bekend om hun stabiliteit in de regen. De nieuwste auto’s van het merk zitten boordevol computers en blijven daarom beter op de weg.

Met een beetje Googlen of rondvragen had deze man dat ook geweten.

Het incident gebeurde op de snelweg M1 in het graafschap South Yorkshire, meldt de lokale politie op Twitter. De bestuurder raakte de controle kwijt over zijn peperdure wagen – nieuwprijs: een kleine 300.000 euro – en belandde met zijn voertuig op een lager gelegen grasveld. De Ferrari vatte vlam en brandde volledig uit.

De bestuurder kwam er volgens de politie goed vanaf. Fysiek had hij alleen last van wat sneeën en blauwe plekken, al zal de emotionele schade een stuk zwaarder zijn geweest. Aangezien het wrak onherkenbaar was na de brand, moesten agenten zelfs vragen aan de eigenaar om welk voertuig het was.

Advertenties

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s