Het gaat van kwaad tot erger. Het team van Sir Frank Williams is nu al een tijdje de ‘rode-lantaarndrager’ van de Formule 1. Voormalig Williams-coureur Jacques Villeneuve won het wereldkampioenschap met het team in 1997 en kan het verval niet langer aanzien.

De oud-rijder heeft weinig vertrouwen in de toekomst van Williams. Het is misgegaan bij de opvolging van Frank Williams volgens Villeneuve. De Canadees wijst hierbij nadrukkelijk naar de dochter van Frank, Claire Williams.

Ik zie niks. Er is gewoon geen management”, aldus Villeneuve tegenover Motorsport-total.com. “Ik zou echter niet weten hoe ze er nog bovenop moeten komen.”

Illustratief voor de gebrekkige ontwikkelingen was de een nieuwe achtervleugel, maar deze deed duidelijk niet wat het moest doen. Tijdens de kwalificatie gingen zowel Stroll als Sirotkin van de baan af, nadat zij een probleem kregen met dit nieuwe onderdeel.

De vleugel zou niet goed samenwerken met de vloer van de auto, waardoor er onverwachtst bewegingen optraden bij het sluiten van het DRS-systeem. De technici verwachten wel deze problemen snel op te kunnen lossen.

Aan technisch directeur Paddy Lowe, die overkwam van Mercedes, de onredelijk zware taak om de weg naar boven te hervinden.

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Writer for gppits.net and photographer with own blog (frankyreinphotography).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s