Afbeelding

Dat de kleine grote man van de Formule 1, Bernie Ecclestone, graag groot en groots denkt hoeft de gemiddelde F1-fan waarschijnlijk niet te worden uitgelegd?

De 83-jarige onderstreept dat groots denken nog eens met zijn boekje;The Official Formula One Opus BERNIE Edition, een 852 pagina’s tellend boek van ruim 35 kilogram.

Ecclestone belooft veel unieke fotomateriaal, 600 foto’s zouden niet eerder zijn gepubliceerd. Eveneens staan de handtekeningen van 22 wereldkampioenen in het boek.

En wat moet het allemaal kosten? Dik 1 miljoen dolar. Voor Ecclestone groeien de bomen nog steeds tot in de hemel?!

Afbeelding

Maar er is meer. Je krijgt er ook vier tickets voor elke GP van het komende seizoen, met toegang tot de teamgarages en de Paddock Club om de turbofluitjes van dichtbij te horen en bovendien signeert de oude baas het boekwerk hoogstpersoonlijk.

Binnenkort komt deze exceptioneel dure presse-papier onder de hamer van een veiling. Pas als er meer dan eerdergenoemde 1 miljoen USD op tafel wordt gelegd, wordt hij ook daadwerkelijk gegund.

Er zijn voor de kleinere beurs ook andere editie’s te krijgen. Een ‘Classic’ met een oplage van 1500 stuks voor de somma van 2000 pond. Een stapje hoger is de ‘Champions’-editie met een oplage van 100 exemplaren voor de somma van 20.000 pond, gemaakt van carbon.

Afbeelding

En het zou allemaal hun prijs waard zijn, zeker de one-off van 1 miljoen euro. “De waarde van dit boek is eigenlijk niet in geld te vangen“, aldus de ronkende marketingmachine.

Leer mij Bernie kennen, die ziet overal de waarde van in…

Bron: http://www.thisisopus.com/latest/view/magnate-opus

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Author and Photographer for several websites with own blog (frankyreinphotography).

Plaats een reactie