Indy Dontje

Indy Dontje

Indy Dontje van het Kartcentrum Lelystad heeft in het Duits F3-kampioenschap het goede voorbeeld gegeven. Dit weekeinde werd Dontje kampioen bij de rookie’s [eerstejaars] en derde in de eindstand van het algemeen klassement!

De 21-jarige is dan ook zeer trots op zijn Rookie-titel en de derde plaats in de eindrangschikking. Het is de eerste titel sinds 2008 voor Indy wat zijn blijdschap verklaart. De Duitse versie van de Formule 3 is ook de enige kampioenschap dat een dergelijk klassement kent.

What’s next voor Indy Dontje? Zelf noemde de Nederlander Indy Lights in de Verenigde Staten als een optie. Maar de FIA Formula 3 European Championship of de GP3 Series lijkt uw scribent veel logischer.

Dontje doet nog een ding ook goed: Hij staart zich niet blind op de Formule 1. Liever dan een goede carrière opbouwen in bijvoorbeeld de GT-klasse.

Indy Dontje betoonde tevens zijn dank aan zijn loyale sponsoren Dobla, Against Cancer, Kartcentrum Lelystad, Raetsheren van Orden en Mediasupply voor hun support.

Over frankyremtlaaaat

Crazy about cars en autosport. Author and Photographer for several websites with own blog (frankyreinphotography).

Plaats een reactie